ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог збільшив активність снайперських обстрілів та засад

|

Бойовики почали активніше застосовувати мінування, засади, снайперські групи, нальоти, рейдові дії маленькими групами. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

тимчук

Він зауважив, що російсько-терористичні війська на Донбасі, як і раніше, утримуються від використання важкого озброєння.

«Проте протягом доби зафіксоване більш активне використання бойовиками піхотного озброєння для обстрілів позицій сил АТО і збройних провокацій», – додав Дмитро Тимчук.

За його словами, також терористи активізували ведення розвідки і диверсійно-терористичні дії. Більш активно використовуються мінування, засідки, нальоти, рейдові дії малими групами, снайперські групи.

Зокрема, протягом доби бойовики відкривали інтенсивний стрілецький вогонь в районі Донецької кільцевої дороги між Опитним та Авдіївкою, в районі Мар’їнки, Красногорівки.

«В основному вогонь вівся із «зеленки», при цьому терористи застосовували ручні гранатомети  і автоматичне стрілецьке озброєння. У районі між Гранітним і Старогнатівкою також були зафіксовані обстріли позицій сил АТО зі стрілецького озброєння. Крім того, на цій ділянці зафіксували активне проникнення в «зеленку» на нейтральній смузі спостерігачів супротивника», – написав Дмитро Тимчук.

Фото: vlasno.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *