ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер повну інформацію про підприємства Львівщини можна знайти в єдиній онлайн базі

|

Департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА створив базу, де містяться основні відомості, контакти, попит та пропозиції підприємств області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

база

“Завдяки створеній базі можна отримати інформацію про попит та пропозицію товаровиробників Львівщини, зокрема групи споживачів, сезонні коливання попиту, наявність конкурентів, вироби-конкуренти. Це сприятиме розширенню ринків збуту продукції та послуг, налагодженню ділових зв’язків між підприємцями та інвесторами”, – розповів директор департаменту Василь Лозинський.

Зазначимо, що для формування даного переліку використані різноманітні статистичні дані, звіти, матеріали торгово-промислової палати, результати анкетування керівників підприємств Львівщини.

Ознайомитись із напрацьованою базою можна за посиланням.

Підприємців, інформації про яких немає у переліку або вона є неточною, просять заповнити онлайн-анкету за наступним посиланням. Також можна зателефонувати за номером (032) 261-26-46 або написати на електронну адресу: [email protected].

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *