ОСТАННІ НОВИНИ

У справі одного з міністрів Януковича таємничо зникли докази

|

Слідство у справі про зловживання колишнім главою Міністерства доходів і зборів України Олександром Клименком на суму понад 3 мільярдів гривень втратило докази. Про це повідомляє Еспресо.tv.

http://photo.unian.net

 

За даними слідства, на запит Генпрокуратури банк “Капітал”, топ-менеджери якого підозрюються у реалізації злочину, відповів, що через затоплення серверної, диск, який містить файлову групу, вийшов з ладу, і бази даних за період з 1 січня 2012 року по 21 грудня 2013 нібито втрачені. До цього в березні 2015 року в банк двічі були направлені запити про надання списку співробітників, однак фінустанова в цьому відмовила, пояснивши, що “запитувана інформація відноситься до конфіденційної”.

У грудні 2014 року ГПУ звинуватила екс-міністра Клименко і його колишніх підлеглих у привласненні 3 млрд гривень з держбюджету. Як з’ясували слідчі ГПУ, ці гроші були безпідставно перераховано у вигляді відшкодування з ПДВ трьом компаніям: Мегатерії, Газіновація і Ексімтех в 2012 – 2013 роках. Прокуратура підозрює, що до реалізації злочину залучалися також топ-менеджери банку “Капітал”, оскільки рахунки компанії Ексімтех розміщувалися в цьому банку.

Фото : ru.tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *