ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники здали для поранених під Радою нацгвардійців понад 13 літрів крові 

|

Сьогодні понад 30 прикордонників здали донорську кров для військовослужбовців Національної гвардії України, котрі 31 серпня постраждали  внаслідок вибуху біля Верховної Ради України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Державної прикордонної служби України.

Акцію підтримки під назвою «Ми з тобою однієї крові» військовослужбовці прикордонного відомства провели в Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

unnamed (2)

Добровільно здати кров приїхали солдати та офіцери мобільного прикордонного загону,Окремої комендатури охорони і забезпечення та Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації Державної прикордонної служби України.

unnamed (3)

Загалом протягом кількох годин прикордонники-донори здали понад 13 літрів крові. Варто зазначити, що «зелені кашкети» одними з перших зголосились підтримати своїх побратимів, оскільки спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України  несуть бойове чергування на багатьох блокпостах у зоні проведення АТО, а також беруть участь у заходах з  посилення Придністровського сегменту  українсько-молдовського кордону.

Фото: прес-служби Державної прикордонної служби України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *