ОСТАННІ НОВИНИ

Яндекс оновив панорами вулиць Львова та інших українських міст

|

Яндекс оновив панорами вулиць Львова, Києва, Дніпропетровська та Харкова. У містах заново у високій роздільній здатності відзняли центр, великі вулиці, дорожні розв’язки, під’їзди до аеропортів, залізничних вокзалів і автостанцій. Крім того, на панорамах з’явилися десятки побудованих за останні роки житлових будинків, кварталів і цілих районів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі компанії.

У Львові повністю оновлено панорами пішохідної зони в історичному центрі — охочі можуть здійснити віртуальну прогулянку навколо ратуші і прилеглими до площі вулицями. Крім того, у місті сфотографовано безліч нових будівель, серед яких торговельні центри «Південний» та «Епіцентр», а також Victoria Gardens, де наразі тривають останні будівельні роботи.

unnamed (2)

У Києві сфотографували нові житлові комплекси, додали фотографії Майдану та алеї Героїв Небесної Сотні, оновили панорами Подолу. Жителям Дніпропетровська стане легше орієнтуватися у спальних районах, а з набережної тепер можна «перейти» мостом на Монастирський острів. Ті, хто давно не були у Харкові, можуть подивитися на панорамах, як він змінився за кілька років. Наприклад, як виглядає центральна площа без пам’ятника Леніну, знесеного у 2014 році.

unnamed (1)

Зйомку проводили партнери Яндекса neq4 у червні – липні 2015 року. В Україні було зроблено 92804 фотографії, із яких склеєно загалом 963 кілометри панорам із роздільною здатністю 100 Мп. У Львові команда neq4 подолала понад 150 кілометрів і зробила 16092 знімки, з яких зібрано 4023 панорами.

Усього на Яндекс.Картах доступні панорами понад 70 населених пунктів і популярних туристичних місць України.

Фото: прес-служби Яндекс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *