ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть благодійний пробіг для допомоги хворим дітям

|

13 вересня у місті Львові відбудеться спортивно – благодійне свято «Пробіг з вірою в серці 2015». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

пробіг

Центральною подією є пробіг, який буде супроводжуватися іграми та розвагами для дітей, їх батьків та молоді.

За статистикою, 7 000 українських дітей щорічно народжуються із вродженими вадами серця, і 3 000 з них помирають щороку через відсутність діагностики. Майже 40% дітей приречені померти у перший місяць життя, та 60% усіх інших до 1 року – особливо, якщо їм не буде встановлено точний діагноз. 95% дітей матимуть здорове серце та житимуть повноцінним життям при своєчасній діагностиці та лікуванні. Спільні дії учасників проекту – це шлях до вирішення проблеми.

За весь час існування проекту було проведено 16 пробігів, 57 345 чоловік взяли участь у заходах, до місцевих лікарень надійшло сучасне обладнання на суму більш ніж 1,5 мільйона гривень.

Абсолютно всі зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для лікарень з метою діагностики та лікування дитячих хвороб серця.

Будь-хто може підтримати акцію та проявити свою небайдужість як безпосередньою участю у «Пробігу з вірою в серці» в одному з міст, так і благодійним внеском. Вся сума внесків буде перерахована на придбання медичного обладнання.
З додатковою інформацію Ви можете ознайомитися в соціальних мережах:
https://www.facebook.com/ukrrun
http://vk.com/ukrrun
та на сайті Благодійної біржі:
https://ubb.org.ua/uk/project/1591/

Реєстрація на пробіги http://ukrrun.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *