ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі затишшя (мапа)

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, одного військового – було поранено у с. Кримське. У ході бойового зіткнення поблизу Щастя загинув волонтер та співробітник ДФС, четверо бійців ЗСУ отримали поранення. Про це сьогодні на традиційному щоденному брифінгу в УКМЦ повідомив  речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

Луганський напрямок

Вчора вранці відбувся мінометний обстріл українських позицій біля Щастя. Також ввечері близько 40 хвилин ворог вів вогонь зі стрілецької зброї поблизу Кримського, що на північ від Бахмутської траси.

У Станиці Луганській, Золотому, Попасній та околицях вчора було тихо.

02-09

Донецький напрямок

Поблизу с. Санжарівка, що неподалік Світлодарська, вчора відбулася короткотривала ворожа провокація. Противник вів вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Біля сел. Луганське, Горлівки, Дзержинська та до м. Ясинувата вчора було спокійно.

Вчора відбулася ворожа провокація між Авдіївкою та Спартаком. Бойовики протягом півгодини вели вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. У Пісках, Опитному та Красногорівці бойові дії не велися.

У Мар’їнці ворог також 1 раз застосував стрілецьку зброю, ведучи вогонь із сусіднього сел. Олександрівка. На південь від Мар’їнки до самого Азовського моря вчора було тихо.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 3 польоти безпілотників противника.

Інфографіка: РНБО

Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *