ОСТАННІ НОВИНИ

«ОНУР» і «Львівводоканал» періодично залишають львів’ян без світла

|

Вчора, 31 серпня 2015 року, працівники компанії «ОНУР» вчергове «нагадали» про себе, пошкодивши електромережі Львівобленерго під час реконструкції доріг у м.Львові. Про це Львівському порталу повідомилиу прес-службі  ПАТ «Львівобленерго».

photo-lviv.in_.ua_prospekt-svobody_

Зокрема за даними прес-служби «онурівцями було пошкоджено кабельну лінію напругою 6 кВ – як наслідок споживачі по вул. Жовківській, Заводській, Лобачевського залишались без послуг електропостачання з 17 год. до 18 год. 31 серпня 2015 року;

Повітряну лінію напругою 0,4 кВ – споживачі по вул. Бережанській, Козловського, Ромашковій залишались без послуг електропостачання з 18 год. 30 хв. 31 серпня до 16 год. 35 хв. 01 вересня 2015 року.

Також, як зазначають у «Львівобленерго», до «Онуру» долучився ще й ЛМКП «Львівводоканал»: при заміні мереж водовідведення до будинків, що на пр.Свободи, працівники водоканалу пошкодили високовольтний кабель напругою 6кВ — в результаті з 12 год. 17 хв. до 13 год. 30 хв. 31 серпня 2015 року без послуг електропостачання залишались мешканці вул. Коперніка, Банківської, пл. Міцкевича у м.Львові.

Фото: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *