ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на фотовиставку «Обличчя переселенців»

|

Сьогодні, 1 вересня, о 19.00 у Першій львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2) відкриється фотовиставка журналіста та фотографа Вікторії Поліщук «Обличчя переселенців». Виставка стане першою подією у рамках «Фестивалю переселенців та львів’ян». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

фестиваль

На виставці будуть представлені фото, зроблені протягом року у Львові – це портрети людей, доля яких так чи інакше змінена обставинами в країні. Герої – молоді сім’ї, діти, дорослі, прогресивна молодь. Народжені в Донецьку, Києві, Ялті чи на Західній Україні — всі вони мають спільний дім — місто Лева. Плівка не фіксує тавро “переселенця”, це портрети людей, які відчувають єдину Батьківщину і надію на її цілісність.

Вікторія Поліщук – журналіст, родом із Поділля, після навчання у Києві 8 років працювала на державному телебаченні в Криму як автор та ведуча україномовних проектів. Після анексії знімає документалістику про нові обличчя Львова, про людей, які переїхали сюди у зв’язку з окупацією півострова та війною на Донбасі.

«Фестиваль переселенців та львів’ян» відбудеться у Львові 4-6 вересня. Це своєрідне зведення культурних мостів та майданчик для діалогу, перший в Україні фестиваль, який має на меті об’єднати місцевих мешканців та переселенців, долаючи будь-які кордони. Такого роду подія відбуватиметься в Україні вперше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *