ОСТАННІ НОВИНИ

Крадій шиферу на Львівщині може отримати до трьох років ув’язнення

|

У Дрогобичі правоохоронці оголосили про підозру раніше судимому мешканцю одного з сіл району, котрий вкрав шифер у своєї односельчанки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

graty_PHL

Непрацюючий 25-річний чоловік, котрий вже був засуджений до позбавлення волі за незаконне заволодіння автомобілем, у квітні цього року викрав одинадцять листів шиферу у своєї односельчанки.

«За словами зловмисника, викрадений шифер він вирішив продати, а гроші використати на власні потреби. Але він так і не встиг цього зробити», – розповів перший заступник начальника Дрогобицького міського відділу підполковник міліції Олег Наливайко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *