ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Донбасі поранили п’ять українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 5 – поранено. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа

За словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрія Лисенка, загалом минулої доби обстановка на Сході продовжувала стабілізовувовуватися.

«Вперше за багато днів було тихо в багатьох «гарячих точках» – у Станиці Луганській, Щасті, Золотому, Попасній, Мар’їнці та на всьому Маріупольському напрямку не було жодного обстрілу», – зазначив Лисенко.

Він також додав, що вже другий день поспіль противник не застосовує важкого озброєння, мінометів та бронетехніку.

«Неспокійно було лише на північ від Бахмутської траси. Поблизу Трьохізбенки бойовики провели 15-хвилинний обстріл з гранатомета. Вогонь вівся з протилежного боку Сіверського Донця. Короткотривала збройна провокація противника відбулася між Слов’яносербськом і Кримським», – розповів речник Адміністрації Президента України з питань АТО.

Як він зауважив, поблизу Донецька вчора бойові дії велися лише на передовій лінії оборони Авдіївка – Піски.

Що стосується Маріупольського напрямку, то тут, за словами Лисенка, не було жодного ворожого обстрілу. «Водночас 2 наших військовослужбовців підірвалися на розтяжках у ході виконання бойових завдань», – наголосив він.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *