ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік центру Львова знайшли вбитого безхатька

|

У напівзруйнованому підвалі на вулиці Мечнікова знайшли тіло вбитого безхатченка. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

1407136924_1355687653

Правоохоронцям повідомили про знайдене тіло з чисельними слідами ударів тупим предметом на голові 30 серпня. Як встановили міліціонери, у напівзруйнованому підвалі котельні, де сталось вбивство, проживали безхатченки.

«У той день чоловік, що постійно ночував у підвалі, звинуватив свого знайомого, безхатченка у тому, що той крав у нього гроші. Після цього він взяв сокиру та молоток та пішов зясовувати стосунки з товаришем. За якийсь час чоловік повернувся, маючи на руках та на одязі сліди крові», – розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк.

На місці події правоохоронці виявили два молотки та туристичну сокиру зі слідами крові, які відправлено на експертизу.

У скоєнні злочину правоохоронці обґрунтовано підозрюють раніше судимого непрацюючого 25-річного львів’янина. Наразі зловмисник затриманий, невдовзі суд має обрати для нього міру запобіжного заходу. Правоохоронці встановлюють особу вбитого.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ( умисне вбивство) ККУ. Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років тюрми.

Фото: stranskarpatia.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *