ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник львівської поліції ще не обзавівся житлом і здобуває вищу освіту

|

Капрал Юрій Зозуля, який очолив нову львівську поліцію, поки що мешкає в Управлінні патрульної служби МВС України у місті Львові, у власному кабінеті. Про це він розповів під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами інформує кореспондент Львівського порталу.

11948063_518981904916456_572866197_n

За словами Зозулі в його кабінеті є всі умови для життя: диван, холодильник і навіть душ , які йому дістались від попереднього власника приміщення.

« В подальшому планую знімати квартиру у Львові, так як свого помешкання не маю. Чи переїде до мене дружина у Львів? Це питання ми ще будемо вирішувати», – розповів Ю. Зозуля.

Відповідаючи на запитання журналістів, які стосувалися біографії Зозулі, начальник поліції відповів, що навчався в одному з київських ліцеїв, а пізніше в одному з польських вузів, який не закінчив.

« Я не закінчив той навчальний заклад у Польщі, бо повернувся в Україну займатись справами пов’язаними з розвитком держави. До поліції працював фінансовим консультантом, а потім прийняв рішення йти в поліцію. Зараз я студент Академії внутрішніх справ, де здобуваю вищу освіту», – додав Ю . Зозуля.

Нагадаємо, що Ю. Зозуля розповів про перші досягнення львівської поліції.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *