ОСТАННІ НОВИНИ

 «Карпати» у рівному поєдинку не втримали нічию з «Дніпром»

|

Дніпропетровський «Дніпро» у напруженому матчі 6 туру УПЛ на «Дніпро Арені» зумів вибороти три очки у львівських «Карпат». Долю протистояння вирішив дубль у виконанні Євгена Селезньова. Про це пише сайт Футбол24.

ФК Карпати

Перший гол глядачі побачили аж на 81 хвилині, а вже за мить нападник «дніпрян» ще раз відзначився у воротах Мисака. Відтак фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Дніпра», хоч також варто відзначити «Карпати», теж продемонстрували хороший футбол.

Матч у Дніпропетровську подарував вболівальникам багато приємних емоцій. Із перших хвилин гра була цікавою та небезпечною. Відзначимо, що “Карпати” виглядали краще за “Дніпро”, який у першому таймі діяв дещо розгублено. Переломним моментом у зустрічі, мабуть, була 37 хвилина, коли Артур Карноза не реалізував пенальті. Після цього “Карпати” психологічно підсіли, а “дніпряни” отримали бонус до бойового духу.

Після перерви господарі поля зуміли відвести гру від своїх воріт та вирівняти ситуацію, втім про гол у ворота “Карпат” можна було лише мріяти. Але останні 10 хвилин матчу стали доленосними. Селезньов двічі грамотно використав свої моменти, подарувавши команді таку важливу перемогу

Після шести турів «Карпати» з дев’ятьма пунктами в активі займають шосту сходинку, «Дніпро» четвертий.

Фото: ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *