ОСТАННІ НОВИНИ

Літній ЧС з біатлону. Українці везуть додому 11 медалей

|

Повний комплект нагород здобули українці у гонках переслідування на літньому Чемпіонаті світу з біатлону, що проходить у румунському Чейле Градістей.

79

Не було рівних на дистанції Ользі Абрамовій, яка з п’ятьма колами штрафу зуміла фінішувати першою. Також, завдяки хорошій стрільбі (дві хиби), вдалося піднятися на третю сходинку п’єдесталу пошани Юлії Джимі. Розділила українок представниця Польщі Моніка Хойніш.

Порадував й Артем Прима, який хоча припустився чотирьох хиб лежачи, проте бездоганно відпрацював стійки і повторив вчорашній успіх – друге місце. Перемогу святкував словак Мартін Отченаш, а замкнув трійку лідерів його співвітчизник Матей Казар.

Як відомо Українці здобули 11 медалей літнього ЧС з біатлону. Серед них 6 – золоті.

Нагадаємо, що наші юніори вибороли золото у змішаній естафеті. А також Меркушина та Журавок тріумфували у спринті. Четверту ж медаль найвищого ґатунку в скарбничку України приніс Антон Мигда. П’ята – золота медаль на рахунку Ольги Абрамової. Шоста медаль срібна, у доробку Артема Прими. Ще дві нагороди сьогодні вибороли юніорки. Серед яких Анастасія Меркушина здобула третю поспіль золоту медаль.

Фото: biathlon.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *