ОСТАННІ НОВИНИ

Літній ЧС з біатлону. Меркушина зібрала усі золоті нагороди

|

Сьогодні в румунському Чейле Градістей, на літньому Чемпіонаті світу з біатлону, знову тріумфувала львівська юніорка Анастасія Меркушина. Цього разу Насті не було рівних у гонці переслідування на дистанції 10 км, передає кореспондент Львівського порталу.

32

Чотири кола штрафу не завадили Меркушиній святкувати третю перемогу поспіль.

Решта українок через хиби погіршили свої стартові номери. Юлія Журавок з трьома промахами пропустила попереду себе росіянку та фінішувала третьою. Тим не менш Журавок принесла у скарбничку України восьму медаль та зібрала весь ґатунок нагород Чемпіонату світу.

Анна Кривонос, з трьома промахами на першому вогневому рубежі, фінішувала п’ятою.

Яна Пустовалова із вісьмома промахами – 14-ю.

Не погані шанси на нагороди були й у наших юніорів. Однак завадила влучність стрільби у вирішальний момент.

Олександр Морьєв підійшов до останньої стрільби з трьома промахами, проте йдучи у групі лідерів претендував на нагороди найвищого ґатунку. Однак не судилося, чотири додаткові промахи на стійці відкинули Олександра на 6 позицію.

Переможець спринту Антон Мигда із 6-ма промахами та низькою швидкістю фінішував лише 14-м. Максим Івко із 8-ма промахами – 15й. Не зумів закрити половину мішеней (10) Денис Насько, який у підсумку фінішував 23-м.

Перемога у гонці переслідування на рахунку господаря траси Маріуша Унгуряну, слідом фінішували представники РФ та Чехії.

Нагадаємо, що наші біатлоністи вже здобули вісім медалей Чемпіонату світу. Юніори України вибороли золото у змішаній естафеті. А також Меркушина та Журавок тріумфували у спринті. Четверту ж медаль найвищого в скарбничку України приніс Антон Мигда. П’ята – золота медаль на рахунку Ольги Абрамової. Шоста медаль срібна, у доробку Артема Прими.

Фото: biathlon.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *