Виборів не буде в 271 населеному пункті окупованого Донбасу

|

Місцеві вибори в Україні 25 жовтня не будуть проводитися на окупованій території в 125-ти населених пунктах Донецької області та 146-ти – Луганської, пише УП.

вибори

Центральна виборча комісія на засіданні в п’ятницю, розглянувши подання голів Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, взяла до відома перелік місцевих рад, в яких вибори не призначені. Мова йде про території, які не підконтрольні Україні.

Так, місцеві вибори не призначені в Антрацитівському, Краснодонському, Лутугинському, Перевальському, Попаснянському, Слов’яносербському, Станично-Луганському районах, а також містах Луганську, Алчевську, Антрациті, Брянці, Кіровську, Краснодоні, Красному Лучі, Первомайську, Ровеньках, Свердловську та Стаханові.

У Донецькій області вибори не призначені в Амвросіївському, Артемівському, Волноваському, Мар’їнському, Новоазовському, Старобешівському, Тельманівському, Шахтарському районах, а також у містах Донецьк, Горлівка, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Ясинувата.

Відповідно до закону, ЦВК повинна в найближчі дні розглянути подання Донецькій і Луганській ОВЦА і затвердити перелік місцевих рад, в яких проведення місцевих виборів 25 жовтня організувати неможливо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *