ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині хочуть ремонтувати дороги за рахунок митних платежів

|

Львівська обласна держадміністрація закликала нардепів підтримати пропозиції про ремонт доріг за рахунок митних платежів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

ремонт дороги

За даними відомства, народним депутатами України від Львівщини представлено пропозицію стосовно внесення змін до Бюджетного кодексу щодо перерахунку 50% від перевиконання плану митних платежів для фінансування ремонту доріг.

Загалом законопроектом пропонується внести зміну до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України, яким запроваджується експеримент в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції окремих автомобільних доріг загального користування державного значення.

Для цього передбачається спрямування до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, 50 відсотків від суми перевиконання щомісячних планових показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях Одеської, Волинської та Львівської областей.

У Львівській області йдеться про дороги Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород, М-06), автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе – Славське (Т-14-24).

Як відомо, що про запровадження такого експерименту для Львівської та Одеської областей Петро Порошенко повідомив 2 липня на нараді з питань боротьби з контрабандою та корупцією, яка відбулася у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *