ОСТАННІ НОВИНИ

В мережі з’явились перші результати роботи патрульної поліції Львова

|

Львівська патрульна поліція опублікувала в одній з соцмереж результати перших двох діб роботи, передає кореспондент Львівського порталу.

714

«За дві доби роботи патрульної поліції Львова вже маємо перші результати: оформили 34 ДТП, припинили кілька масових бійок, втрутились у 8 сімейних конфліктів, 16 разів застосовували наручники під час затримання. Реагували на масове розпиття алкоголю в громадських місцях, порушення правил дорожнього руху, допомагали перехожим», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, полісмени зареєстрували 3 пограбування , 2 незаконні проникнення до житла, 18 крадіжок та 3 шахрайства.

Поліцейським також довелось рятувати чоловіка, який вирішив, що зможе спуститись з п’ятого поверху на мотузці, адже він не міг вийти з квартири через проблеми із замком. Патрульні доставили його в лікарню з пошкодженнями середнього рівня тяжкості.

Про те були й кумедні випадки.

«Жінка, яка керувала машиною напідпитку, в момент оформлення протоколу намагалась втекти. Під час огляду вихопила водійське посвідчення, заховала під нижню білизну зі словами: – “Хлопці, робіть тепер що хочете”. Порушницю доставили у відділок. Також поліцейським довелось ловити порушника громадського порядку без одягу, який голяка тікав від патрульних. Впіймали», – розповіли у новій поліції.

Фото: Андрій Котенський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *