ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде виставка вітчизняних товарів

|

1-6 жовтня в приміщенні Палацу мистецтв (вулиця Коперника, 17) вже увосьме пройде виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

товари

Відповідне рішення сьогодні, 26 серпня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Організатором виставки-ярмарку визначено оператора виставкової діяльності ПАТ «Гал-ЕКСПО». Участь у ній вже традиційно візьмуть місцеві виробники, які представлятимуть свою продукцію

Рішенням виконкому також передбачено дотримання на час проведення виставки санітарних норм допустимого шуму, за необхідності – надання невідкладної медичної допомоги, заборону торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями тощо.

Нагадаємо, виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» відбувається у місті з 2008 року. Основною її метою є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств. У рамках виставки-ярмарку відбуваються семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!» тощо. Торік до виставки долучилось більше 70 підприємств.

Фото: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *