ОСТАННІ НОВИНИ

Військові отримали 19 квартир

|

У Львові нацгвардійці отримали бойові прапори та квартири. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

dsc_0732_1440583847_613x423.86707317073_3_0 (1)

На плацу військові частини 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відбулись урочистості з нагоди отримання бойових прапорів. Нові знамена отримали Західне територіальне Управління та п’ять військових частин Західного оперативо-територіального об’єднання Національної гвардії України.

«Якщо є бойовий прапор, значить існує частина. В історії всіх військових формувань, коли було втрачено бойовий прапор, військову частину розформовували. Тому берегти бойовий прапор – обов’язок кожного військовослужбовця», – наголосив заступник начальника Західного територіального управління Національної гвардії Олег Білий.

Також до Дня незалежності військовослужбовці та ветерани Західного оперативно – територіального об’єднання отримали 19 квартир. Ще дві квартири отримали родини загиблих в АТО нацгвардійців. Ключі від квартир передали командирам частин представники компаній забудовників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *