ОСТАННІ НОВИНИ

В Ужгороді затримали львівських злодіїв-гастролерів

|

На Закарпатті затримали 31-річного злодія зі Львова, що разом із своїм спільником скоював серійні крадіжки. Гастролерів упіймали на крадіжці виручки з аптеки в Ужгороді. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Закарпатській області.

Грати 2

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 24-річна фармацевт однієї з аптек міста. Заявниця повідомила, що до приміщення закладу зайшли двоє чоловіків. Один із них викрав 6000 гривень, які лежали в шухляді під прилавком.

З’ясувалося, що чоловіки зайшли до аптеки близько 18-ї години. Один із них відволік аптекарку, попросивши розповісти йому про лікувальні властивості та склад медпрепарату, який рекламується на стенді. Доки дівчина відволіклась на першого, його спільник простягнув руку крізь віконечко, відкрив шухляду під прилавком, вхопив гроші й хутко вийшов з аптеки…

Фармацевт запам′ятала одного із зловмисників. Через деякий час злодія затримали працівники карного розшуку. Ним виявився 31-річний раніше судимий мешканець Львова. Його спільника також затримали.

Гастролери зізналися, що приїжджали на Закарпаття красти раз у два-три місяці. Надовго у нас не затримувалися, аби не потрапити до рук міліції. За 2 – 3 дні скоювали крадіжки в різних містах й поверталися до Львова.

Ввідкрито кримінальне провадження за фактом крадіжки з проникненням. Злодіям світить до 6 років тюрми.

Слідство триває, тому про загальну кількість злочинів, скоєних гастролерами, говорити ще зарано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *