У медичні заклади Львівщини вклали понад один мільйон благодійних гривень

|

У середу, 26 серпня, ТзОВ “Леоні”, що на Стрийщині, надав благодійний внесок у розмірі 1 200 000 грн. (50 000 євро) на підтримку медичних закладів Львівської області та працівників заводу, які перебували в зоні АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

благодійність

Керівництво заводу вручило символічні чеки представникам благодійного фонду “Крила надії”, Доброчинного фонду підтримки і розвитку охорони здоров’я військовослужбовців та Львівського військово-медичного клінічного центру. Для працівників “Леоні” – учасників АТО чек отримала керівник відділу персоналу заводу Надія Шабан. Вона запевнила, що ці кошти використають на реабілітацію, психологічну підтримку та медичне забезпечення “леонівців”, які воювали на сході України. Із 141 мобілізованого в АТО на сьогодні 41- демобілізований, троє працівників заводу загинули.

Участь у заході також взяв перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. Зокрема, він звернув увагу, що від часу створення заводу “Леоні” на Стрийщині підприємство виросло в кілька разів.

“Своєю діяльністю підприємство підтверджує той факт, що вести бізнес в Україні є безпечно. Одночасно “Леоні” запроваджує на Львівщині європейську практику соціального бізнесу- Впевнений, що сучасне  обладнання, яке придбають медичні заклади області за ці кошти, допоможе воїнам, котрі захищають незалежність та цілісність нашої держави на Сході України”, – зауважив у виступі Замлинський.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *