ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» у Львові не перемагає «Рапід», але виходить в груповий етап Ліги Чемпіонів

|

361925

Донецький «Шахтар» на «Арені Львів» не зумів переграти віденський «Рапід», але за сумою двох матчів все ж пробився до групового етапу Ліги Чемпіонів. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Після перемоги в Австрії «гірники» доволі швидко відкрили рахунок і у Львові. Марлос, який став героєм поєдинку у Відні знову проявив індивідуальну майстерність із робочої лівої закрутив м’яча під дальню штангу – 1: 0.  Та не довго донеччани тішились забитим голом, через декілька хвилин Шауб головою буквально заніс м’яч у сітку Пятова – 1:1. На куражі «зелено-білі» спочатку вирівняли гру, а потім несподівано повели в рахунку. Кривцов сфолив на Берічі перед штрафним майданчиком, а Хофманн ідеально закрутив м’яч над «стінкою» у праву від Пятова «дев’ятку» – 1: 2.

Та останнє слово було все ж за «Шахтарем». Після навісу Срни захисники гостей, захопившись боротьбою на «другому поверсі», залишили у себе за спиною Олександра Гладкого, який в дотик розстріляв ворота Новоти -2:2.

Під кінець зустрічі «гірники» трохи розслабились і могли двічі за це поплатитись. Спочатку Берич змарнував стовідсотковий момент, а після добивання Просеника донеччан врятувала стійка.

Після фінального свитка на табло «Арени Львів» світились двійки , а від так «Шахтар» виходить у груповий турнір Ліги чемпіонів, де складе компанію київському «Динамо»  і ще 31-й найсильнішій команді Європи.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *