ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко почав підготовку до святкування Дня захисника України

|

Президент підписав Указ «Про відзначення у 2015 році Дня захисника України». Заходи спрямовані на належне вшанування бойового подвигу та самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій. Про це пише на сайті Президента, передає кореспондент Львівського порталу.

роковини

Кабінету Міністрів доручено утворити у двотижневий строк Організаційний комітет із підготовки та відзначення у 2015 році Дня захисника України. Уряд має забезпечити проведення у Києві та інших населених пунктах України урочистостей, зокрема за участі керівництва держави та органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, учасників Революції гідності, представників духовенства, української діаспори і дипломатичного корпусу.

Також Указом пропонується звернутися до релігійних організацій із пропозицією провести 14 жовтня 2015 року панахиди за загиблими та молебні за захисників України.

Обласній, Київській міській державним адміністраціям доручено розробити у місячний строк регіональні плани заходів, а Міністерству освіти і науки разом із представниками громадськості – провести у вересні – жовтні Всеукраїнську молодіжну та дитячу акцію “Напиши листа захиснику України”.

Міністерство внутрішніх справ, Служба безпеки України та державні адміністрації мають забезпечити громадській порядок та безпеку громадян під час проведення масових заходів з нагоди Дня захисника України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *