ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали групу розбійників та шахраїв

|

У Червонограді правоохоронці затримали трьох місцевих мешканців, котрих підозрюють у тому, що в період від лютого по травень 2015 року вчинили сім пограбувань та кілька шахрайств. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МВС у Львівській області.

44

Усі зловмисники – мешканці міста Червоноград. Двоє з них 17-річний та 24-річний раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності, ще один не судимий 22-річний молодик.

«Працівники міліції обґрунтовано підозрюють цих чоловіків у скоєнні низки злочинів, з яких сім грабежів, деякі поєднані з насильством, та шахрайства. «Працювали» зловмисники як групою, попередньо домовившись між собою, так і окремо один від одного», – йдеться в повідомленні.

Грабуючи людей, зловмисники чітко розподіляли обов’язки. Вони підбирали жертву з ювелірними прикрасами на шиї, вистежували її, після чого нападали. Один зі зловмисників утримував жертву, інші зривали прикраси.

«Жертвами зловмисників були і десятирічні діти, дівчата від 15 до 22 років, нетверезі чоловіки, та особи похилого віку. Одному з пограбованих чоловіків був 71 рік. Щоб їх не змогли впізнати, одягали капюшони», – зазначили правоохоронці.

Наразі двом зловмисникам суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт. Ще одному 17-річного, котрий переховувався від слідства, суд призначив міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Наразі кримінальні провадження перебувають на розгляді суду.

Ілюстрація: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *