ОСТАННІ НОВИНИ

Маленькі львів'яні не лише помалювали на асфальті, а й отримали подарунки

|

Володимир Гірняк, Громадянська  позиція та Правий сектор-Захід провели для маленьких львів’ян конкурс малюнків на асфальті «Львів дитячих надій», передає кореспондент Львівського порталу.

IMG_6534

Співкоординатор депутатської групи «Громадянська позиція» у Львівській міській раді Володимир Гірняк розповів – таким чином хотіли привернути увагу дітей до Дня українського прапора.

«Коли про День незалежності знають всі, про те, що День прапора (23 серпня) знають далеко не кожен. І ми, власне, запропонували взяти участь  у конкурсі на кращий дитячий малюнок на патріотичну тематику», – розповів Гірняк.

IMG_6633

Було багато діточок віком від 5 до 10 років. Були, навіть, які мали два рочки.

У конкурсі взяли участь понад ста дітей, і усі вони отримали заохочувальні подарунки –  горнятка, фарби, альбоми для малювання. За найкращий малюнок на асфальті організатори подарували ролики.

IMG_6635

«Діти – це наше майбутнє. Це опора нашої нації, які невдовзі стануть стержнем, стануть повноцінними українцями і стануть формувати майбутнє нашої держави. То ж правильне патріотичне наше виховання дітей і молоді – це є першочергова справа», – сказав речник Правого сектору Львівщини Тарас Кузяк

Подібні патріотичні заходи Громадська позиція та Правий сектор-Захід обіцяють проводити і надалі.

Фото: Громадянська  позиція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *