ОСТАННІ НОВИНИ

До України приїхала гуманітарна допомога з Англії

|

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску на українсько-польському кордоні оформили гуманітарного вантажу із Англії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

гуманітарка

Через пункт пропуску «Краковець» на в’їзд в Україну прикордонники пропустили  автомобіль «Рено» з вантажем гуманітарного призначення:одяг та взуття, які були у використанні, загальною вагою 18 тонн 680 кілограмів. Автомобіль з гуманітаркою слідує від благодійної організації «INTERNATIONAL AID LOGISTIC» до благодійного фонду «Дотик», що у Луганську.

Крім того через цей пункт пропуску на в’їзд в Україну із Австрії прослідували два мікроавтобуси «Cітроен» з вантажем гуманітарного призначення з одягом, взуттям, іграшками, канцтоварами та засобами гігієни до Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України.

Також учора співробітники Держприкордонслужби у пункті пропуск «Шегині»  на в’їзд в Україну  оформили вантажний автомобіль «Мерседес» з аналогічним вантажем гуманітарного призначення.  Вантаж прослідував із Польщі від Християнської громади «Північ» до Братерства християн євангельської віри «Добра новина» у Трускавець.

Всього з початку року співробітники Держприкордонслужби оформили 487 гуманітарних вантажних транспортних засобів, переважна більшість яких прямувала на схід країни.

Фото: radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *