ОСТАННІ НОВИНИ

В столиці Німеччини відкрили виставку, присвячену подіям в Україні

|

Під час робочого візиту до Німеччини Петро Порошенко відвідав Музей Checkpoint Charlie, де відкривається експозиція, присвячена подіям в Україні — Революції гідності та проведенню антитерористичної операції на Донбасі. Про це пише на сайті Президента, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

виставка

Разом з главою держави музей відвідала мати української льотчиці Надії Савченко, яка більше року незаконно утримується в російській в’язниці. Експозиція містить речі українки, передані її родичами, та портрет, написаний на брилі із Берлінського муру.

На виставці представлені фотографії революційних та бойових подій, українська символіка, в тому числі бойовий Прапор 95-ї бригади, світлини з активістами та військовими. Також розміщена атрибутика Революції Гідності, зокрема каски. Експозиція містить і малюнки дітей для військових.

Довідка

Музей Checkpoint Charlie в Берліні, названий на честь однойменного контрольно-пропускного пункту на колишньому кордоні між НДР та Західним Берліном, демонструє постійну експозицію з історії Берлінського муру і боротьби за права людини в різних країнах.

Фото: сайт Президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *