ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові тривають заняття з іпотерапії для осіб з особливими потребами

|

Управління соціального захисту підтримує соціально-орієнтовані ініціативи. Так, в продовж липня-серпня громадською організацією «Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» для осіб з інвалідністю хворих на церебральний параліч, в тому числі дітей, проводять заняття з іпотерапії для 10-ти осіб (загалом по 19 занять для кожного). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

unnamed (10)

Навчальний практикум проводять в декілька етапів:

підбір вправ для занять з іпотерапії, відповідно до діагнозу неповносправних осіб;

навчання неповносправної молоді виконанню вправ з іпотерапії інструктором з іпотерапії;

верхова їзда на конях з виконанням вправ у супроводі інструктора з іпотерапії.

Неповносправні молоді люди з громадської організації «Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» відзначають, що відвідування занять позитивно впливає не лише на їх фізичне самопочуття, але й, що не менш важливо, на їхній загальний психоемоційний стан.

Навчальний практикум «Реабілітація через іпотерапію» проводиться в рамках фінансової підтримки громадських організацій інвалідів і ветеранів на реалізацію статутних завдань у 2015 році. Розмір фінансування заходу управлінням соціального захисту Львівської міської ради складає близько 17 тис. грн. Загальний розмір фінансової підтримки, передбаченої ГО «Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» в рамках надання фінансової підтримки на реалізацію статутних завдань у 2015 році, становить 33 тис. грн.

Фото: прес-служби ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *