ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові провели футбольний турнір проти незаконних забудов

|

Громадянська позиція і Правий сектор-Захід на спортивному майданчику у дворі на вулиці Пасічна, 73 організували дитячий турнір з міні-футболу. Участь в ньому взяли понад 10 команд міста. Усі учасники отримали заохочувальні подарунки. А з командою-переможцем зіграли у футбол активісти Громадянської позиції та Правого сектору-Захід.

гірняк2

Співкоординатор депутатської групи «Громадянська позиція» у Львівській міській раді Володимир Гірняк розповів, що спортивний майданчик для турніру обрали не випадково, – на його місці планують побудувати будинок.

«Винуваті ті люди, які дали дозволи, тому що хтось з міської ради був і ткнув пальцем, що тут можна будувати. Тобто це абсолютно неприпустимо, я сподіваюся, що ми цієї забудови не допустимо. Я не то, що сподіваюся – це буде 100%» – каже він.

гірняк1

Таким міні-турніром з футболу ініціатори акції хотіли застерегти забудовника в його планах зводити там будинок.

«Тут, наразі, поставили ворота, облагородили майданчик, поставили урни, поставили лавочки. Фактично це зроблено для того, щоб забудовнику не піднялася рука це все ламати», – розповів речник Правого сектору Львівщини Тарас Кузяк.

Організатори турніру з міні-футболу пообіцяли, що ділянку внесуть до переліку дитячих та спортивних майданчиків та виділять додаткові гроші на його облаштування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *