ОСТАННІ НОВИНИ

Детективів в Антикорупційне бюро набиратимуть ще два тижні

|

Президент Петро Порошенко наголосив, що набір детективів в Національне антикорупційне бюро завершиться через два тижні. Про це пише Еспресо.TV із посиланням на “Інтерфакс“.

детектив www.chaskor.ru

«Я впевнений, що країна, яка очікує реформ, сприймає реформовану поліцію, модернізовану, посилену, заново народжену українську армію, я впевнений в тому, що шляхом реформ буде сформовано Антикорупційне бюро, де через два тижні завершується набір детективів», – сказав глава держави на прес-конференції в Одесі у вівторок.

Він також пообіцяв, що найближчим часом буде сформована модернізована прокуратура на базі бюро, набір прокурорів у яку почнеться із місцевих прокуратур.

Нагадаємо, 28 липня розпочалося тестування на загальні здібності кандидатів на посаду детектива Національного антикорупційного бюро України. Раніше стало відомо, що детективів тренуватимуть спеціалісти з Британії.

Під час Шведсько-українського бізнес-форуму голова Антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що перші справи Антикорупційне бюро почне відкривати не раніше жовтня.

Фото:  www.chaskor.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *