ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Батьківщина» вшанувала видатних українців велопробігом

|

З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України львівська «Батьківщина» та львівська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» 23 серпня провели велопробіг під Національним Стягом.

батьківщина2

Велопробіг стартував від пам’ятника Степанові Бандері. Звідти маршрут пролягав до пам’ятників митрополитові Андрею Шептицькому, Іванові Франку, Михайлові Грушевському, Данилові Галицькому, В’ячеславові Чорноволу, Тарасові Шевченку.

Таким чином батьківщинці вшанували видатних українців, які все своє життя присвятили становленню української нації, України.

батьківщина

«Україна завжди була в їх душі, слові, дії. В час війни ми по-справжньому оцінили їх життєвий шлях, боротьбу, заповіти. Завдяки цим великим українцям ми маємо державу, незалежність і волю. Зараз час у єдності завершити їх справу до кінця, до перемоги!» – наголосив один з ініціаторів велопробігу, член партії «Батьківщина» Ігор Коць.

На площі Ринок батьківщинці вітали львів’ян та гостей міста з Днем Українського Прапора і Днем Незалежності України та дарували прапорці, щоб кожен мав національний символ удома.

батьківщина3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *