ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Зозуля: «Поліція не буде конкурувати із міліцією Львова»

|

Керівник патрульної поліції Львова, про крадіжку з його авто та роботу поліцейських:

101

«Кожна місто по своєму особливе, але я б не говорив, що Львів для мене абсолютно не знайомий чи має інший менталітет. Ми всі українці і це нас об’єднує.

Якщо ж проти мене хтось влаштував брудну компанію то нехай собі й займаються, якщо не мають можливості зайнятися чимось корисним. Те, що у Львові обікрали моє авто – випадок. Але це мабуть була остання крадіжка у Львові…

У поліції немає елементів оперативно-розшукової діяльності й ми не конкуруватимемо із міліцією Львова, а навпаки співпрацюватимемо, так само, як із громадськістю.

Колишніх працівників міліції у наших лавах мало, менше 20 осіб. Але ті хто до нас потрапили – це гідні кадри, які пройшли відбір. Люди, які потрапили у поліцію Львова, це якісні, відповідальні працівники, і я за них ручаюся.

Наразі поліцейських розділили на роти по 25 осіб. За кожною ротою закріплено 5 – 6 автомобілів, в залежності від району. Також будуть діяти піші та велопатрулі.

Технічне забезпечення на найвищому рівні. Є все, для початку роботи. Розпочнемо із вивчення міста та аналітики, але патрульні уже готові до сьогоднішнього заступу. Усі вмотивовані, а це головне», – повідомив Юрій Зозуля у коментарі Львівському порталу.

Як відомо, сьогодні у Львові з’явилася нова поліція. Фоторепортаж події можна подивитися тут: нова поліція Львова.

Фото: Андрій Котенський, Львівський портал

Коментарі

  1. Чому не звільняють з роботи тих , чиї обовязки перейшли до поліції ? Люди не хочуть годувати дармоїдів , ми ледь самі виживаємо .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *