ОСТАННІ НОВИНИ

У Львів проведуть просвітницький фестиваль «Рідна мово моя»

|

Сьогодні, 23 серпня, на сцені Співочого поля Музею народної архітектури та побуту відбудеться фестиваль «Рідна мово моя». Захід має на меті підняти моральний дух українського населення у сьогоднішній боротьбі за єдність України та територіальну цілісність, через українську пісню та національні традиції об’єднати українську молодь. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

мова1

Фестиваль розпочинається о 16.00 і триватиме до 20.00. Для участі в заході заплановані такі мистецькі колективи та окремі виконавці: Заслужений артист України Роман Ковальчук, Естрадно-симфонічний оркестр «Ліберта», Олеся Киричук, Гурт «Перебендя», Етно-гурт «Ойкумена», Октет «Мадрігал войсіс», Наталя Мирна (м. Київ), Тетяна Карпенко (м. Полтава), Наталя Максимова та багато інших.

Окрім просвітницької цілі проведення цих заходів, місцевими активістами Благодійної організації «Велика країна» будуть запрошені воїни АТО, а також поранені воїни, які перебувають на лікуванні у Львівському центральному військово-клінічному госпіталі.

 

Фото: drbd-library.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *