У Британії під час авіашоу розбився літак. Є постраждалі

|

Вчора, 22 серпня, під час авіашоу поблизу Брайтона в Британії розбився літак. Пілот встиг катапультуватися. Про це пише Європейська правда, передає кореспондент Львівського порталу.

літк

За повідомленнями, розбився літак Hawker Hunter – дозвуковий реактивний літак, розроблений у 1950-х роках. Одномісна машина надійшла у використання ВПС Британії як маневрений винищувач. Пізніше літак використовувався як винищувач бомбардувальник і для розвідувальних цілей в численних конфліктах.

літак1

Літак мав брати участь у маневрах, які очікувалися в другій половині дня.

Як відомо, літак розбився на очах у сотень глядачів. Крім того, ЗМІ повідомляють про щонайменше 4 автомобілі, зруйновані внаслідок падіння літака.

Фахівці з розслідування авіаційних подій та екстрених служб продовжують пошуки на місці аварії літака. Наразі відомо про сімох загиблих. та 14 постраждалих.

Як повідомляють ЗМІ, надійшло близько 40 дзвінків від людей, стурбованих, що їх родичі загинули або отримали поранення в результаті катастрофи.

літак

На даний момент автомагістраль, на яку впав літак, закрито в обох напрямках і не очікується, що її знову відкриють в “найближчі кілька днів”, – додають поліцейські.

Фото: ВВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *