ОСТАННІ НОВИНИ

Основні події в зоні АТО за минулу добу

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще четверо отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа

Луганський напрямок

Бойовики здійснили обстріл з 152-мм артилерії по наших позиціях неподалік міста Щастя. В районі Кримського відбулося бойове зіткнення – наші бійці дали відсіч ворогу. Обійшлося без втрат. Там же ворог здійснив обстріл позицій ЗСУ з танку. Крім того, бойовики неодноразово дошкуляли нашим бійцям вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів. В районі Попасної бойовики застосували 120-мм міномети.

Донецький напрямок

Тут зафіксовано найбільшу кількість порушень режиму припинення вогню. В районі аеропорту бойовики зосередили вогонь по селищам Опитне та Піски.

Також зафіксовано використання ворожої бронетехніки біля Опитного і 122-мм артилерії і 120 мм мінометів по наших позиціях біля Авдіївки. На захід від Донецька, зокрема поблизу Мар’їнки та Красногорівки, бойовики здебільшого використовували стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети, проте був також зафіксований один обстріл зі 120-мм міномета.

Артемівський напрямок

Тут ворог здійснив серію провокацій біля селища Луганське.

Маріупольський напрямок

На цьому напрямку зафіксовано мінометний обстріл поблизу Широкиного, а також низку провокацій біля селищ Богданівка, Новоселівка та Гранітне.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *