ОСТАННІ НОВИНИ

Арсеній Яценюк: «Нам потрібні нові прокурори та нові судді»

|

Прем’єр-міністр України про нову поліцію Львова та зміни у системі юстиції:

400

«Після Києва до Львова прийшло нове обличчя української поліції, нове відношенні держави до громадян. Це не просто нова форма, а нова політика спілкування. Це нові стосунки між правоохоронною системою і кожним українцем…

Крок за кроком Україна змінюється. Я радий, що ці зміни на вулиці прийшли й до львів’ян.

Це ваша поліція, ваші захисники, які допоможуть і захистять. Це ті люди, які хвилюються за долю міста, за безпеку кожного львів’янина і за європейський образ Львова, як безпечного українського міста.

Реформа правоохоронної системи, це один із елементів реформ у цій країні. Ці молоді хлопці та дівчата є першим кроком змін у цілій системі юстиції. Я прошу Вас їм допомогти, щоб нову львівську поліцію шанували. Бо закон для кожного єдиний, як для поліцейського так і для громадянина.

Ми не можемо обмежуватися лише реформою міліції, бо в країні необхідні системні зміни у цілому, як в правоохоронній системі так і в системі юстиції. Так у нас нові поліцейські, але нам потрібні нові прокурори, нові судді і нова якість поваги до українського закону, і поваги до кожного громадянина. Це той план, який сьогодні реалізовує українська влада – президент, уряд, парламентська коаліція, ті, кого Ви обрали.

Ми запускаємо львівську поліцію в День Національного прапора України. Це ще одна висока відповідальність для кожного із поліцейських. Усі люди на вас дуже сподіваються, вони вірять у вас, тож не підведіть. На ваші плечі лягла велика відповідальність, бо кожна людина буде дивитися вам у очі і шукати захисту. Саме для цього провели реформу пострадянської міліції і створили національну українську поліцію», – сказав Арсеній Яценюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *