ОСТАННІ НОВИНИ

Польські фанати «відзначилися» бійками та провокаціями не лише у Львові

|

У перерві матчу плей-офф Ліги Європи «Зоря» – «Легія», що проходить на стадіоні «Динамо» в Києві, польські уболівальники намагалися зробити чергову провокацію.

поляки

Було кинуто кілька вибухових пакетів чи петард у бік поліції. Також пляшками були закидані українські уболівальники, що проходили повз сектор фанатів «Легії». Міліція взяла фанів польського клубу в коло і припинила провокації.

Фанати «Легії» почали викрикувати образливі вигуки на адресу України та Степана Бандери, повідомляє Чемпіон.

Раніше на вулицях стався цілий ряд бійок і бійок між фанатськими угрупованнями «Легії» і «Динамо». В результаті зіткнень від ножових поранень постраждали декілька поляків.

В результаті відбулися зіткнень футбольних фанатів до органів внутрішніх справ Києва доставлено 13 осіб, один з них – неповнолітній. Також у міліції поінформували, що в медичні установи звернулися чотири особи, які отримали тілесні ушкодження під час подій у центральній частині столиці.

«Серед постраждалих – один працівник міліції. Інформація про інших постраждалих уточнюється», – розповіли «Інтерфаксу» в ГУ МВС України.

До речі, сам матч завершився з рахунком 1:0 на користь гостей.

Нагадаємо, 19 серпня польські футбольні фанати, які добиралися до столиці України, також спровокували бійку в центрі Львова. За словами свідків, польські ультраправі фанати ображали український Львів і мешканців міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *