ОСТАННІ НОВИНИ

Як правоохоронці навчали дітей правильної поведінки

|

У Дрогобицькому районі правоохоронці відвідали дитячі оздоровчі табори,де навчали дітей правильної та безпечної поведінки, організовували ігри та привчають до відповідального ставлення до власного життя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області

правоохоронці1

Працівники сектору Кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області спільно з працівниками Дрогобицького міськвідділу міліції відвідали дітей у дитячих таборах «Веселка» у селі Кропивник, «Світанок» у Трускавці та «Зелений гай» у Дрогобичі.

«Ми навчали дітей безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях, які потребують виважених рішень, розповідали їм про необхідність з малого віку пильнувати за здоров’ям, про шкідливі звички, СНІД, наркоманію та інші важливі речі. Діти слухали із задоволенням, ставили запитання – видно, що ці теми їм небайдужі», – розповіла старший оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей ГУМВСУ у Львівській області Марія Мичка.

правоохоронці

Правоохоронці подарували дітям комплекти настільної гри «Крок за кроком», а також поспілкувались з вихователями дитячих таборів на тему профілактики дитячого травматизму.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *