ОСТАННІ НОВИНИ

Як економити на електроенергії

|

У зв’язку із значним зростанням тарифів на електроенергію, львів’ян переконують переходити через лічильники на диференційований облік електричної енергії. Про переваги встановлення багатофункціональних приладів обліку розповіли на прес-конференції керівники «Львівобленерго», передає кореспондент Львівського порталу.

лічильник

За допомогою лічильників, добову норму спочивання електроенергії ділять на 2 зони: нічну і денну. Відповідно ціни на електроенергію вночі значно нижчі ніж в день і це дає зможу суттєво заощадити.

Директор з маркетингу ПАТ «Львівобленерго» Андрій Скрипник дав кілька порад, як правильно використовувати цей метод.

«Для прикладу, можна вмикати пральну машинку на ніч. Або ж такі сталі прилади, як холодильник, що працюють цілодобово, частину доби використовуються за вдвічі меншим тарифом. Підігрів води, використання посудомийки чи мультиварки. Потрібно проводити організаційні наради в кожній сім’ї, щоб кожен розумів, як і коли можна економити на електроенергії», – сказав Скрипник.

Як раніше писав Львівський портал, з 1 квітня в Україні діють нові нічні тарифи на електрику. Окрім того, цьогоріч впроваджено нові тарифи на житлово-комунальні послуги.

Фото: yak-prosto.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *