ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери повстали проти мера Трускавця

|

Волонтери Дрогобиччини скаржаться на те, що їх дискредитує міський голова Трускавця. Відповідний лист є у розпорядженні Львівського порталу.

24

«Очільник Трускавця Руслан Козир розгорнув кампанію протидії волонтерському рухові, відтак постійно дискредитує його на своїх робочих нарадах, які відбуваються на офіційному рівні за участі представників громади та ЗМІ. До прикладу, нещодавно на одній із таких зустрічей з керівниками мер Трускавця заявив, що армія всім забезпечена на 100%, і хлопці, які воюють на Сході, не потребують жодної волонтерської підтримки», – зазначили вони у відкритому листі.

Волонтери обурені таким ставлення мера, адже вже більше року майже весь свій вільний час присвячували допомозі військовим.

«Всім відомо, що як цілі батальйони, так і окремі бійці не уявляють, чи протрималися б вони довго на передовій без волонтерської допомоги. Звісно, бажано, щоб держава забезпечувала військо повністю, але відомо, що сьогодні це не відповідає дійсності, і так кажуть самі військові. Цілий список речей, куди входять тепловізори, бронежилети та інші засоби, які рятують життя військових на Сході, не входять у перелік того, що може дати держава», – зауважили волонтери.

Відтак резюмували: «Не виключено, що принижуючи волонтерів та очорнюючи їхню роботу, Козир віддає данину кремлівській братії, яка зробила його мером на минулих виборах. Так чи інакше Руслан Козир, мер Трускавця, – це перешкода на шляху волонтерів, які вдень і вночі, часто ризикуючи життям, намагаються допомогти своїм побратимам на Сході рятуючи їхнє життя. На щастя, каденція мера-перевертня підходить до кінця і ми віримо, що московські політтехнологи більше не ошукають трускавецьку громаду, а Козир обов’язково відповість за свої слова та вчинки перед законом».

Фото: Гал. Інфо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *