У зоні АТО загинуло четверо бійців, ще чотирнадцять поранено

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 4 українських військовослужбовців загинули, 14 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

Гріти руки у свічки

За словами речника Адміністрації Президента з питань АТО полковника Олександра Мотузяника, бойові дії вчора велися лише на сході та крайньому заході Луганщини.

«У районі окупованого Первомайська та його передмість активно працюють ворожі мінери та диверсанти, внаслідок чого вчора наші війська понесли втрати поблизу сел. Оріхове та м. Попасна», – зазначив він.

Що стосується Донецького напрямку, то поблизу Світлодарська та Горлівки зберігатися спокійна обстановка.

«На ділянці фронту від Горлівки до Донецька знову неспокійно. Вчора, між 2 та 3 годинами ночі противник провів обстріл наших позиції біля с. Новобахмутівка з реактивної артилерії. За даними розвідки, ворожі «Гради» розгорнуті в сел. Мінеральне, що між Ясинуватою і Донецьком», – зауважив Мотузяник.

Водночас він додав, що близько 6 ранку Мар’їнку обстріляв ворожий танк. Перестрілки між загонами бойовиків та силами АТО на передньому краї у Опитному, Пісках, Красногорівці та Мар’їнці тривають.

«Найбільш напружений район бойових дій – передова лінія української оборони Новотроїцьке – Богданівка – Старогнатівка. На цих рубежах вчора відбулося 4 ворожих мінометно-артилерійських обстріли», – зазначив Олександр Мотузяник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *