ОСТАННІ НОВИНИ

На «розтяжці» в АТО підірвалися троє військових: двоє загинули на місці

|

За минулу добу ситуація в Луганській області продовжує загострюватися. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Свічка

Як зазначають в прес-службі, на околиці с. Оріхового Попаснянського району на «розтяжці» підірвалися троє військовослужбовців 17-ї танкової бригади. Двоє загинули на місці, третього у тяжкому стані доправили до лікарні міста Сєвєродонецька.

Ворог обстрілював переважно Станицю Луганську. Вели вогонь із 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів.

«Бойовики продовжують обстрілювати Станицю Луганську. Я думаю, що не треба шукати логіки в їх діях. Гатячи по населених пунктах на лінії розмежування, вони просто ставлять собі за мету вистріляти побільше снарядів, щоб прийшов новий гумконвой зі зброєю та гуманітарною допомогою від «хазяїв», який вони з радістю «розпиляють». Отак і живуть від конвою до конвою, періодично знищуючи інфраструктуру та людей в області», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *