ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародний аеропорт «Львів» відмивав гроші на паливі

|

Міністерство інфраструктури викрили неправомірну розтрату державних коштів на державному підприємстві «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктукри України.

аеропорт львів press.ua

Відтак, відомство повернуло вартість закупівлі палива у міжнародному аеропорту «Львів» до ринкового показника

Раніше до Міністерства надійшла інформація щодо незаконного завищення цін на паливо з ініціативи постачальника після укладання договору за результатами проведеного тендеру. Переможець тендеру компанія «Окко-бізнес контракт» звернулась до аеропорту з листом про підвищення ціни, на основі чого був підписаний додатковий договір. Загалом вартість палива була завищена на 20% порівняно з первісною ціною. Міністерство інфраструктури в ході перевірки виявило, що економічних підстав для такого підвищення не було, а співробітники державного підприємства порушили закон про державні закупівлі.

Перший заступник Міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер провів низку переговорів з керівництвом «Окко-бізнес контракт», в результаті яких сторони підписали додаткову угоду, що передбачає зменшення вартості палива до ринкового показника та перерахунок раніше здійснених поставок.

За результатами перевірки Міністерства прийнято рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності співробітників Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького». 11 працівників, що виявились причетними до порушень, отримають догани, 2  – попередження.

Матеріали перевірки будуть передані до прокуратури.

Про інші зловживання на львівському аеропорті можна проитати у статтях Львівського порталуАеропорт «Львів» у зоні турбулентності та Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності – 2. Як вкрасти мільйон (розслідування) А також корупція на землі і в небі: «дерибан» державних коштів в аеропорті «Львів» продовжують «кришувати»

Фото : www.ednist.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *