ОСТАННІ НОВИНИ

За три місяці Держприкордонслужба звільнила 42 працівників

|

У Держприкордонслужбі продовжуються активні заходи щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Ця робота проводиться у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

прикордонники

Одним із напрямків цієї роботи є протидія зловживанням серед персоналу відомства. Зважаючи на вимоги часу, в прикордонному відомстві суттєво посилено роботу підрозділів внутрішньої безпеки Не залежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

З метою упередження корупційний проявів та інших правопорушень в службовій діяльності лише в Західному регіональному управлінні протягом останніх трьох місяців (з травня 2015 року) було проведено ряд серйозних кадрових змін, а саме: замінено заступника начальника регіонального управління, трьох керівників прикордонних загонів та  дев’ять  їх заступників. Окрім цього 29 керівників підрозділів органів охорони державного кордону та 21 заступник, а також майже 300 військовослужбовців відділів прикордонної служби були переведені до інших місць несення служби. За результатами службового розбору  42 військовослужбовців було звільнено з лав прикордонного відомства.

Варто зазначити, що позиція керівництва Служби стосовно протиправних дій за участі персоналу Держприкордонслужби й надалі залишається жорсткою та принциповою. Основний принцип профілактики зловживань: невідворотність покарання за корупційні дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *