ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові гостюватимуть діти зі Сходу

|

У рамках ініціативи «Єдина країна» до Львова приїхало близько 40 дітей зі східної України, котрі протягом тижня відпочиватимуть в таборах області. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі міськради.

діти відпочинуть

Протягом тижня частина дітей зі Слов’янська та Кривого Рогу спільно з представниками молодіжної громадської організації «Граніт» матимуть можливість взяти участь в таборуванні, а саме, в с. Розлуч, Турківського району. Після тижневого відпочинку в мальовничих горах та прогулянки Львовом діти повернуться додому.

«Ці заходи нам дуже важливі, адже робляться в рамках ініціативи, яка покликана нівелювати стереотипи, що побутують в суспільстві щодо сходу та заходу України. Суспільство потребує постійної інвестиції у майбутнє – у наших дітей. Окрім того, ми дуже раді, що протягом даного заходу діти зможуть покращити стан здоров’я, відновити життєві сили через оздоровлення, активний відпочинок та пропаганду здорового способу життя і спорту. Ми будемо працювати над тим, щоб кількість таких проектів збільшувалась», – зазначили в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Цього року вже відбувалися таборування в рамках ініціативи «Єдина Україна». Львівський осередок громадського об’єднання «Дитячий альпійський рух України» спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту ЛМР організували з 07 по 14 серпня 2015 р виховний вишкіл: «Cхід і захід – разом». У заході взяли участь близько півсотні дітей із Маріуполя та 25 учасників Львова. Оздоровчий навчально-виховний дитячий табір проводився у мальовничому Закарпатті поблизу водоспаду Шипіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *