ОСТАННІ НОВИНИ

Під час обстрілів на Луганщині поранили сапера та місцевого мешканця

|

За минулу добу на Луганщині бойовики продовжували обстріли: вели вогонь по Кримському і Станиці Луганській. Унаслідок цього поранення отримали сапер 24-ї механізованої бригади і мирного жителя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Терористи обстріл дороги

У прес-службі поінформували, що Кримське вночі обстріляв танк. «Попадання прийшлися в район блокпосту. У той же час недалеко від населеного пункту під час проведення саперних робіт отримав поранення сапер 24-ї механізованої бригади. Постраждалого доставлено до лікарні м. Сєвєродонецька», – зазначають у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.
У Станиці Луганській обстріл вівся з 22.00 до 01.00 год. з мінометів «Васильок», протитанкових та автоматичних гранатометів і зі стрілецької зброї. Зафіксовано загоряння будинку на вулиці Лермонтова. Також був перебитий газопровід, але до ранку ремонтниками його вдалося полагодити.

Водночас близько 16. 00 год. у районі непрацюючого контрольного пункту пропуску в місті Луганськ із підствольного гранатомету вистрілом бойовика було поранено 50-річного мешканця с. Валуйське.
«Терористи заради задоволення своїх садистських нахилів почали обстрілювати мирних мешканців на іншому березі Сіверського Дінця. Луганська обласна військово-цивільна адміністрація вже давно закрила цей пункт пропуску на окуповану територію у зв’язку з небезпекою для громадян», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *