ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники затримали вантажівку з товаром, не заявленим у документах

|

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець» попередили ввезення в Україну більше 15 тонн товарів та предметів, значна частина яких не була зазначена у товаросупровідних документах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

140502 Мостиська автопробіг3

Учора, 18 серпня, прикордонники відділу «Краковець», що на Львівщині, ініціювали проведення переогляду вантажного автомобіля з товарами китайського виробництва.  Вже на початку розпакування товару, що перевозився у вантажівці, прикордонно-митна оглядова група встановила, що має місце значна розбіжність із зазначеним у інвойсі переліком та вартістю вантажу. Також було виявлено товар, який не заявлений у документах, зокрема – запчастини до автомобілів, частини та аксесуари для смартфонів, електронні системи для торгових мереж, взуття, біжутерія тощо.

Після здійснення огляду частини вантажу направили на подальшу перевірку до внутрішної митниці. Характер та сума оцінки предметів і товарів, що незаконно ввозилися в Україну, буде повідомлено пізніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *