ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог зменшив кількість провокативних обстрілів

|

Бойовики зменшили кількість провокативних обстрілів українських позицій. Про це Львівському порталу повідомили в прес-центрі АТО.

обсріли

«Учора з 18 год. і до опівночі ситуація у зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування суттєво знизили кількість провокативних обстрілів українських позицій і, здебільшого, використовували стрілецьку зброю», – зазначили у прес-центрі АТО.

Водночас зауважили, що незважаючи на домовленості щодо застосуванню великокаліберного озброєння, поодинокі порушення таки є.

«Так, у районі Маріуполя о 18.45 під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилися підрозділи АТО в Старогнатівці. А о 18.57 по цьому ж населеному пункту працювала реактивна артилерія противника.

На Артемівському напрямку близько о пів на восьму протитанковими ракетами били по селищу Луганське. А по підрозділах української армії в Кримському, що на Луганщині, бойовики вели вогонь з озброєння БМП», – мовиться у повідомленні.

За словами прес-центру АТО, протягом минулої доби незаконні збройні формування 86 разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, 12 разів найманці застосовували артилерію, 27 – міномети, 52 – стрілецьку зброю і гранатомети.

«Після опівночі – 18 серпня, бандформування використовуючи стрілецьке озброєння, продовжили поодинокі провокації, переважно, на Донецькому напрямку», – зазначили в прес-центрі.

Фото: www.ukiedrive.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *